Kontakt og Credits

tilbageFreddy Milton modtager IP prisen 1975

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer efter at have været rundt på hjemmesiden , så skal du være velkommen til at sende dem til mig på E-mail adressen milton.freddy@gmail.com

Den adresse kan også bruges, hvis du længe har været på udkig efter et eller andet Milton-halløj og godt kunne tænke dig at gøre et sidste forsøg på at skaffe et eksemplar af en eller anden udgivelse, som du er gået forgæves efter hos Herodes eller Pilatus. Jeg har nemlig et lille lager af visse gamle titler, som jeg godt kan skille mig af med.

Hvad denne hjemmeside angår, så har jeg fået hjælp af min bror Ingo, som har hjulpet med løsningen af en masse tekniske spørgsmål og praktisk assistence. Det sidstnævnte går langt tilbage i tiden også inden computerteknikken overtog en masse reprografiske opgaver. Inden da var han allerede fast omslagstilrettelægger og hans indsats har i årenes løb ikke bare været udskrift og placering af tekster, det har også været forskønnelse af koloreringen i form af luftsprøjteteknik på mange steder.

At jeg omsider fik taget mig sammen til at få udformet denne hjemmeside skyldes desuden, at min fingerfærdige computerekspert af en søn, Thorbjørn, kunne klare det omfattende job med at få lagt alle filer på de rette hylder i hjemmeside-programmet, så det forhåbentlig afvikles uden for stor irritation rundt omkring.

Jeg har desuden lagt nogle kopier af gamle artikler fra Carl Barks & Co ud samtidig. Nu hvor Barks er blevet kanoniseret til undervisningsbrug af Kulturministeriet, bliver der måske behov for noget uddybende materiale, og her har Göran Ribe i sin tid lavet nogle glimrende analyser i de første numre af Carl Barks & Co, men de er nok svære at skaffe til veje for en del mere almindelige læsere. Derfor genoptrykket her. 

Så har jeg også tilladt mig at importere tre artikler fra Per Erik Malmströms hjemmeside, som han har haft liggende længe, hvilket jeg har været glad og taknemlig for. Og så har Anders Christian Sivebæk og Jesper Pedersen været kvikke på tasterne til at afskrive Barks-analyserne til brug i denne spalte.

Og til slut vil jeg takke for det indlæg i Seriefrämjandets debatforum, hvor en serieintereseret forleden spurgte: "Denne Freddy Milton, har han ikke en hjemmeside?"

Det har han nu…

Freddy Milton