LARS OG LOTTE REDDER JULEN

TERJE NORDBERG OG ARILD MIDTHUN

Arild Midthun (f. 6. maj 1964, Norge) har arbejdet som freelance tegneserieskaber siden 17-årsalderen og bidraget til skandinaviske tegneserieblade og magasiner som Fantomen, Pyton, Anders And og Mad Magazine. Han har tegnet et varieret udvalg af tegneserier og grafiske romaner, fra action og thrillers til grafiske adaptioner af litterære klassikere og tegneserier til børn. Bemærkelsesværdige titler er Truls & Trine/Lars og Lotte, Troll, Reodor & Teodor (alle skrevet af Terje Nordberg) og Ivar Aasen (med Erna Ousland).

Sammen med Terje Nordberg og Eirik Ildahl skabte Arild Midthun den daglige strip Far og Dorothy, som startede i maj 1997. Siden 2004 er han en af ​​de mest fremtrædende kunstnere i Disney-tegneserier med hovedrollen 'Donald Duck' for udgiveren Egmont.

Terje Nordberg (f. 21. november 1949, Norge) begyndte sin karriere som tegneserieskaber, men skiftede snart fra tegning til skrivning. Hans populære børnebøger er blevet udgivet i en række lande, blandt andet Japan. Han har også lavet flere grafiske romaner, de fleste af dem i samarbejde med Arild Midthun. Vigtige titler er Truls & Trine/Lars og Lotte, Troll og Reodor & Teodor. Terje har også prøvet en karriere inden for udgivelse.

Sammen med Arild Midthun og Eirik Ildahl skabte han den daglige strip Far og Dorothy/Dad and Dorothy, som blev trykt første gang i maj 1997. Terje er hjemmehørende i Oslo, hvor han bor sammen med sin kone og datter.